81
Υλικά
- φιλέτο ψαριού 4 τμχ
- φέτα 250 γρ
- μαραθόσπορος 1.5 κσ
- γλυκάνισο 1 κσ
- ροβίτσα 120 γρ
- ρύζι 60 γρ
- ξερά σύκα 2 τμχ
- λιαστές ντομάτες 2 τμχ
- λιναρόσπορος 1 κσ
- κάπαρη 1.5 κσ
- φιλέ αμυγδάλου 2 κσ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
Συνδυάζω μια υπερπλήρη χορτοφαγική σαλάτα με ροβίτσα, άγριο ρύζι και ξηρούς καρπούς, με φιλέτο ψαριού με σάλτσα πορτοκαλιού! Για όσους τυχόν δε γνωρίζουν, η ροβίτσα είναι τα λεγόμενα πράσινα ψιλοφάσουλα.
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com