72
Υλικά
- πέρκα 700 γρ
- γλώσσα 700 γρ
- μπακαλιάρος 700 γρ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- ασπράδι 2 τμχ
- ψωμί 2 κσ
- αλεύρι 1 φλ
- κορν φλάουρ 1 κσ
- πουρές πατάτας 1 τμχ
- πατάτες 1 τμχ
Συστατικά:
700γρ. ψάρι ξεψαχνισμένο πέρκα, γλώσσα ή μπακαλιάρος
1 κ.σ. ελαιόλαδο
2 ασπράδια αβγού χτυπημένα
λίγο ψιλοκομμένο σκόρδο
2 κ.σ. ψίχουλα από μπαγιάτικο ψωμί ή τρίμμα φρυγανιάς
1 φλ. αλεύρι
1 κ.σ. κορν φλάουερ
ψιλοκομμένος μαϊντανός
αλάτι και πιπέρι κατ επιλογή
1 φακελλακι ετοιμο πουρε πατατας η μερικες καλοβρασμενες πατατες πουρε
λιγο μοσχοκαρυδο για τον πουρε
700γρ. ψάρι ξεψαχνισμένο πέρκα, γλώσσα ή μπακαλιάρος
1 κ.σ. ελαιόλαδο
2 ασπράδια αβγού χτυπημένα
λίγο ψιλοκομμένο σκόρδο
2 κ.σ. ψίχουλα από μπαγιάτικο ψωμί ή τρίμμα φρυγανιάς
1 φλ. αλεύρι
1 κ.σ. κορν φλάουερ
ψιλοκομμένος μαϊντανός
αλάτι και πιπέρι κατ επιλογή
1 φακελλακι ετοιμο πουρε πατατας η μερικες καλοβρασμενες πατατες πουρε
λιγο μοσχοκαρυδο για τον πουρε
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr