Υλικά
H Σεφ Ντίνα Νικολάου ετοιμάζει πεντανόστιμο ψαρονέφρι γεμιστό με φρούτα και μια σος από λαχταριστό πετιμέζι! 3 κομμάτια ολόκληρο ψαρονέφρι (400- 500 γρ. το καθένα) 1 κουταλιά του γλυκού μπαχάρι σε σκόνη Για τη γέμιση:1 φλιτζάνι βερίκοκα αποξηραμένα ψιλοκομμένα 1/2 φλιτζάνι σταφίδες ή κράνμπερισ αποξηραμένα 1/2 φλιτζάνι δυόσμος ψιλοκομμένος Αλάτι, πιπέρι Για το τηγάνι: 1 κουταλιά της σούπας φυτική μαργαρίνη 1/4 φλυτζανιού ελαιόλαδο Για τη σάλτσα: 1 φλυτζάνι ζωμός πουλερικών ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.tlife.gr