by admin

Ψαρονέφρι γεμιστό με σάλτσα πορτοκαλιού - ξηρών φρούτων

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά συνταγής ψαρονέφρι (χοιρινό φιλέτο): 4 κομμάτια, 200 γρ. το καθένα βούτυρο: 50 γρ. βερίκοκα ξερά: 20 δαμάσκηνα ξερά: 30 μεγάλα χωρίς κουκούτσι λευκό κρασί: 200ml χυμός πορτοκαλιού: 300ml χυμός λεμονιού: 4 κουταλιές της σούπας αλάτι: όσο θέλετε πιπέρι: φρεσκοτριμμένο
Διάβασε τη συνταγή στο www.icookgreek.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: ψαρονέφρι γεμιστό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.icookgreek.com