170
Υλικά
- χοιρινό φιλέτο 800 γρ
- βούτυρο 50 γρ
- ξερά βερίκοκα 20 τμχ
- δαμάσκηνα 30 τμχ
- λευκό κρασί 200 ml
- χυμός πορτοκαλιού 300 ml
- χυμός λεμονιού 4 κσ
Υλικά συνταγής ψαρονέφρι (χοιρινό φιλέτο): 4 κομμάτια, 200 γρ. το καθένα βούτυρο: 50 γρ. βερίκοκα ξερά: 20 δαμάσκηνα ξερά: 30 μεγάλα χωρίς κουκούτσι λευκό κρασί: 200ml χυμός πορτοκαλιού: 300ml χυμός λεμονιού: 4 κουταλιές της σούπας αλάτι: όσο θέλετε πιπέρι: φρεσκοτριμμένο
Διάβασε τη συνταγή στο www.icookgreek.com