106
Υλικά
- ψαρονέφρι 2 τμχ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- ζωμός 1 τμχ
- κρεμμύδια 0.5 τμχ
- Worcestershire sauce 3 κσ
- κρέμα γάλακτος 100 γρ
- portobello 150 γρ
- ασπρομανίταρα 150 γρ
- κύβος κότας 0.5 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- μαϊντανός -
- παρμεζάνα -
- ξύδι βαλσαμικό -
- πιπέρι -
Υλικά συνταγής 2 κομμάτια ψαρονέφρι (350 γρ. έκαστο) 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ζωμός ψυγείου 1 /2 μικρό μικρό ψιλοκομμένο κρεμμύδι 3 κ.σ. γούστερ σως 100 γρ. κρέμα γάλακτος 300 γρ. μανιτάρια Portobello και ασπρομανίταρα 1/2 κύβος κότας 1 σκ. σκόρδο σπασμένη μαϊντανός ψιλοκομμένος λίγα φλεικς παρμεζάνας λίγες σταγόνες ξύδι balsamico λίγες σταγόνες ελαιόλαδο πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr