111
Η ψαρόσουπα είναι πολυσυζητημένο θέμα ανάμεσα σε εραστές της ψαροφαγίας και υπάρχουν πολλές διαφορετικές προτιμήσεις και συνταγές. Η ψαρόσουπα που θα σας παρουσιάσω παραμένει μια απλή, καθημερινή συνταγή με περιορισμένη λίστα υλικών, εύκολη τεχνική αλλά όπως πάντα, κορυφαίο γευστικό αποτέλεσμα.
Θα την χαρακτήριζα ως μια πιο σύγχρονη και φίνα εκδοχή της παραδοσιακής Ελληνικής κακαβιάς, χωρίς τα πολλά μικρά ψάρια βέβαια, με την πρόσθεση δυο απλών στοιχείων που “έκλεψα” από μια μπουγιαμπέσα που δοκίμασα πριν πολλά χρόνια, στο γραφικό ψαροχώρι του Cassis, δίπλα στη Μασσαλία.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr