by admin

Ψαρόσουπα με πεσκανδρίτσα, καπόνι & καραβίδες

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please loginn

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Κάθε ψαρόσουπα έχει τα μικρά μυστικά της ανάλογα με τα ψάρια που θα βάλετε μέσα και εδώ έχουμε ξεκινήσει με βασικό υλικό την πεσκανδρίτσα που όρισε και τις επόμενες κινήσεις μας στη σύνθεση. θέλησα να ταιριάξω την πεσκανδρίτσα με καπόνι, που βγάζει επίσης πολύ νόστιμη σούπα, είναι οικονομικό και εύκολο στο ξεκοκάλισμα. Αλλά το πρώτο μικρό μυστικό που θα απογειώσει αυτή τη ψαρόσουπα είναι το καραβιδάκι, η ψιλή καραβίδα που βγάζουν οι τράτες στην εποχή που βγαίνουν για ψάρεμα, που είναι πολύ μικρό για ψητό και έτσι πολύ φτηνό.
Προσθέτοντας μερικά καραβιδάκια σε μια ψαρόσουπα πολλαπλασιάζουμε τη νοστιμιά της, χωρίς απαραίτητα να καπελώνουμε άλλες λεπτές γεύσεις.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: ψαρόσουπα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το caruso.gr