101
Υλικά
Κάθε ψαρόσουπα έχει τα μικρά μυστικά της ανάλογα με τα ψάρια που θα βάλετε μέσα και εδώ έχουμε ξεκινήσει με βασικό υλικό την πεσκανδρίτσα που όρισε και τις επόμενες κινήσεις μας στη σύνθεση. θέλησα να ταιριάξω την πεσκανδρίτσα με καπόνι, που βγάζει επίσης πολύ νόστιμη σούπα, είναι οικονομικό και εύκολο στο ξεκοκάλισμα. Αλλά το πρώτο μικρό μυστικό που θα απογειώσει αυτή τη ψαρόσουπα είναι το καραβιδάκι, η ψιλή καραβίδα που βγάζουν οι τράτες στην εποχή που βγαίνουν για ψάρεμα, που είναι πολύ μικρό για ψητό και έτσι πολύ φτηνό.
Προσθέτοντας μερικά καραβιδάκια σε μια ψαρόσουπα πολλαπλασιάζουμε τη νοστιμιά της, χωρίς απαραίτητα να καπελώνουμε άλλες λεπτές γεύσεις.
Προσθέτοντας μερικά καραβιδάκια σε μια ψαρόσουπα πολλαπλασιάζουμε τη νοστιμιά της, χωρίς απαραίτητα να καπελώνουμε άλλες λεπτές γεύσεις.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr