22
Υλικά
- μπακαλιάρος 500 γρ
- ψάρια 4 τμχ
- γαρίδες 6 τμχ
- μύδια 6 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- πράσα 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σέλερι 3 κλων
- σκόρδο 3 σκελ
- μαραθόριζα 1 τμχ
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- λευκό κρασί 150 ml
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- κρόκος Κοζάνης 0.5 κγ
- πορτοκάλι 1 τμχ
500 gr. μπακαλιάρο φιλέτο
3-4 μικρά φρέσκα ψάρια για σούπα
6 γαρίδες
6 μύδια
2 καρότα
1 πράσο
1 μεγάλο κρεμμύδι ξερά
3 κλωναράκια σέλερι
2-3 σκελίδες σκόρδο
1 καυτερή πιπεριά
150 ml. λευκό κρασί
1 φύλλο δάφνης
½ κουταλάκι του γλυκού Κρόκο Κοζάνης
Μαύρο πιπέρι σε κόκκους
Ελαιόλαδο
6,15’,15 λεπτά
Σε μία κατσαρόλα βράζουμε για 10’ σε μέτρια φωτιά τα μικρά ψάρια, το ένα καρότο και το ένα κρεμμύδι κομμένα στην μέση, τα σκόρδα, τα κεφάλια από τις γαρίδες, 1 κλωναράκι σέλερι, 2 κλωναράκια θυμάρι, τις φλούδες από το πορτοκάλι, τον κρόκο Κοζάνης με 1000 ml. Η σούπα
3-4 μικρά φρέσκα ψάρια για σούπα
6 γαρίδες
6 μύδια
2 καρότα
1 πράσο
1 μεγάλο κρεμμύδι ξερά
3 κλωναράκια σέλερι
2-3 σκελίδες σκόρδο
1 καυτερή πιπεριά
150 ml. λευκό κρασί
1 φύλλο δάφνης
½ κουταλάκι του γλυκού Κρόκο Κοζάνης
Μαύρο πιπέρι σε κόκκους
Ελαιόλαδο
6,15’,15 λεπτά
Σε μία κατσαρόλα βράζουμε για 10’ σε μέτρια φωτιά τα μικρά ψάρια, το ένα καρότο και το ένα κρεμμύδι κομμένα στην μέση, τα σκόρδα, τα κεφάλια από τις γαρίδες, 1 κλωναράκι σέλερι, 2 κλωναράκια θυμάρι, τις φλούδες από το πορτοκάλι, τον κρόκο Κοζάνης με 1000 ml. Η σούπα
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com