100
Γιατί ψευτοριζότο και ΟΧΙ ριζότο;
Εδώ σας θέλω φίλοι μου...
Εδώ σας θέλω φίλοι μου...
Καταρχήν όταν θες να μαγειρέψεις κάτι το μόνο που χρειάζεται εκείνη τη στιγμή είναι να βάλεις το μεράκι και την αγάπη σου σε αυτό που φτιάχνεις...
Το ριζότο για να φτιαχτεί θέλει το δικό του ρύζι, ζωμό και ανακάτεμα για να χυλώσει...
Εδώ είναι το μυστικό..., αν το ρύζι είναι άριστης ποιότητας, δε χρειάζεται ζωμό και το ρύζι χυλώνει από μόνο του με το σωστό ανακάτεμα βέβαια...
Και έτσι το ονομάζουμε ψευτοριζότο, ώστε να μη μπούμε και σε πόλεμο με τους ΣΕΦ... χα χα!!!
Διάβασε τη συνταγή στο www.gandmclub.com