57
Υλικά
- γλυκοπατάτα 2 τμχ
- παντζάρια 4 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ελαιόλαδο 50 γρ
- λευκό ξύδι 1 κγ
- μουστάρδα 1 κγ
- μέλι 1 κγ
- μανταρίνι 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
Ένα συνοδευτικό πενανόστιμο πιάτο με πατζάρια και γλυκοπατάτες, ιδανικό για μπουφέ, που απογειώνεται με το μοναδικό άρωμα του μανταρινιού. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε είναι μην ανακατέψετε κατα την προετοιμασία τις γλυκοπατάτες με τα παντζάρια ωστε να διατηρήσει κάθε υλικό το χρώμα του και να μην γίνουν όλα μωβ :)
2 γλυκοπατάτες 4 παντζάρια 2 σκελίδες σκόρδο με τη φλούδα λίγο ελαιόλαδο
2 γλυκοπατάτες 4 παντζάρια 2 σκελίδες σκόρδο με τη φλούδα λίγο ελαιόλαδο
Διάβασε τη συνταγή στο eri-captaincook.blogspot.com