74
Υλικά
- μπακαλιάρος 10 τμχ
- κορν φλέικς 1.5 φλ
- παρμεζάνα 1 φλ
- γραβιέρα 1 φλ
- ρίγανη 1 κγ
- πάπρικα 1 κφτ κγ
- πιπέρι καγιέν 0.25 κγ
- σκόρδο σε σκόνη 0.5 κγ
- αλάτι -
- αυγά 1 τμχ
Όπως έχω αναφέρει αρκετές φορές, προτιμώ να μαγειρεύω τα κρεατικά ή τα ψαρικά μου ψητά ή βραστά, γιατί γίνονται πιο ελαφριά και πιο υγιεινά.Μια τέτοια συνταγή είναι και η σημερινή.Τραγανά φιλέτα ψαριού τυλιγμένα σε ένα νόστιμο μείγμα πανέ, ψημένα στο φούρνο, αλλά με όλη την νοστιμιά του τηγανιτού!!Πάμε να τα φτιάξουμε και μαζί!
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com