127
Υλικά
- χοιρινή μπριζόλα 4 τμχ
- μοσχαρίσια μπριζόλα 4 τμχ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- λεμόνι 1 τμχ
- αμπελοφάσουλα 700 γρ
- ξύδι 3 κσ
- καυτερές πιπεριές 0.5 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
Υλικά συνταγής 4 μπριζόλες χοιρινές ή μοσχαρίσιες 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο και 1 κουταλιά επιπλέον αλάτι, πιπέρι, ρίγανη (φρέσκια ή ξερή) ο χυμός από 1 λεμόνι 600-700 γρ. αμπελοφάσουλα, καθαρισμένα 2-3 κουταλιές της σούπας ξίδι ½ καυτερή πιπερίτσα, ψιλοκομμένη και χωρίς σπόρους 2 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
Διάβασε τη συνταγή στο www.icookgreek.com