124
Υλικά
- κολοκύθα 400 γρ
- βούτυρο 80 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
- τζίντζερ 20 γρ
- μοσχοκάρυδο 1 κγ
- μαϊντανός 2 κσ
- δεντρολίβανο 2 κλων
- ρίγανη 2 κλων
- θυμάρι 4 κλων
400 ΓΡ. ΚΟΛΟΚΥΘΑ 80 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK SOFT 2 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ 20 ΓΡ. ΤΖΙΝΤΖΕΡ 1 Κ.Γ. ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ 2 Κ.Σ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 2 ΚΛΩΝ. ΦΡΕΣΚΟ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ 2 ΚΛΩΝ. ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ 4 ΚΛΩΝ. ΦΡΕΣΚΟ ΘΥΜΑΡΙ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr