230
Υλικά
- φιλέτο τόνου 2 τμχ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- κύμινο 1 κγ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- κανέλα 1 πρέζα/ες
- πιπεριές τσίλι 1 τμχ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- κόλιαντρο 0.5 ματσ.
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
Ο φρέσκος τόνος στην Ελλάδα είναι πονεμένη ιστορία. Και είναι κρίμα, γιατί έχουμε υπέροχο τόνο στη χώρα μας, στον οποίο ο καταναλωτής απλά δεν έχει πρόσβαση σε φρέσκια μορφή. Δεν μιλάω φυσικά για τα μικρά τονάκια που βρίσκει κανείς στην αγορά και 3-5 ευρώ το τεμάχιο (για ψάρια περί 1-1.5 κιλό το καθένα!!)
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu