203
Υλικά
- φιλέτο σολομού 700 γρ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- ξύσμα λεμονιού 1 κγ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- σκόρδο 4 σκελ
- μουστάρδα 1 κγ
- αγρέλια 450 γρ
- παρμεζάνα 50 γρ
Είναι ένα πάντρεμα γευστικότατο, ψαριού και λαχανικού. Του λιπαρού σολομού και των άγριων σπαραγγιών που επιστεγάζονται από μια λεπτή όσο χρειάζεται για να μην τα επισκιάζει, κρούστα παρμεζάνας. Ένα φαγητό που χρειάζεσαι πέντε λεπτά για να το προετοιμάσεις και άλλα 20 για να το ψήσεις, σε ένα μόνο σκεύος κι αυτό στρωμένο με λαδόκολλα. Δηλαδή φαγητό εύκολο, νόστιμο, υγιεινό κι ευπαρουσίαστο!
Διάβασε τη συνταγή στο laxtaristessyntages.blogspot.com