202
Υλικά
- πορτοκάλι 1 -
- λάϊμ 1 τμχ
- καστανή ζάχαρη 2 κσ
- λευκό ξύδι 4 κσ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- αλάτι 1 τσιμπ
- σπανάκι 400 γρ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- σταφίδες 2 κγ
- cranberries 2 κγ
- αλάτι 1 τσιμπ
- γλυκοπατάτα 2 τμχ
- κρέμα γάλακτος 3 κσ
- goji berries 1 κσ
- ντοματάκια βελανίδια -
- λάϊμ 1 τμχ
Τρίτο και τελευταίο πιάτο, πρόταση του laboratorio για τον διαγωνισμό living well των TGI Friday's ενα κυρίως : φέτα ψητού σολομού με σώς απο πορτοκάλι και λαϊμ και συνοδευτικά πουρές γλυκοπατάτας με goji berries και σωταρισμένο σπανάκι με κουκουνάρι, σταφίδες και cranberries. Ο σολομός ταιρίαζει υπέροχα με τις γλυκόξινες γεύσεις, ενώ τα πολύ ιδιαίτερα συνοδευτικά συμπληρώνουν υπέροχα το πιάτο, τόσο γευστικά όσο και ως προς την παρουσίαση! Ενα πιάτο πλούσιο σε ωφέλιμα ω3, σε βιταμίνη C αλλά και σε φυτικές ίνες.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com