68
Για το υγρό προζύμι έχουμε μιλήσει πριν ένα χρόνο όταν είδα το γιο μου στο Λονδίνο να ζυμώνει ψωμί με αυτό. Από τότε όλα τα ζυμώματα μου γίνονται με το υγρό προζύμι, εκτός από το καθημερινό μας ψωμί έφτιαξα λαγάνα το έβαλα στον τραχανά, σε λαμπροκουλούρες και συνεχώς πειραματίζομαι με άλλες ποιότητες αλευριού. Οι τελευταίοι πειραματισμοί μου έχουν να κάνουν με το χρόνο ωρίμανσης της ζύμης, αυτό που λέμε δηλαδή φούσκωμα της ζύμης.
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr