by admin

Ψωμί με ζύμωμα ή χωρίς ζύμωμα και με ελάχιστη μαγιά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Εύκολη παρασκευή γι αυτούς που έχουν απαιτήσεις καλής ποιότητας ψωμιού, χωρίς όμως υπερβολές και χωρίς την πολυτέλεια του άφθονου χρόνου. Ανάμεσα στο ψωμί του αρτοπαρασκευαστή (εμείς δεν το φάγαμε ποτέ, άδικα τον αγόρασα…) και στο προζυμένιο των υψηλότατων προδιαγραφών (ειδικά άλευρα και σκεύη, ζυγαριές ακριβείας, κλπ κλπ), υπάρχει και το καλό ψωμί με μαγιά αρκεί να τηρήσουμε κάποιες προδιαγραφές. Θα δώσω μάλιστα εδώ και τις δυο μεθόδους που εφαρμόζω –και με ζύμωμα και χωρίς ζύμωμα- αφού και με τις δυο έφτιαξα νόστιμα, εξαιρετικά θα έλεγα ψωμάκια. Μετά από αρκετό διάβασμα επαγγελματικών σελίδων και βιβλίων, αμέτρητα video αρτοποίησης και δικούς μου πειραματισμούς, διαπίστωσα και εμπειρικά τη θεωρητική γνώση
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr
Κατηγορία: Ψωμιά
Περισσότερες συνταγές: ψωμί

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.cretangastronomy.gr