75
Υλικά
- προζύμι 150 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 75 γρ
- αλεύρι σκληρό 300 γρ
- αλάτι 1 κγ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- σάλτσα για πίτσα 1 φλ
- μπέϊκον -
- σαλάμι -
- μοτσαρέλα 150 γρ
Υπέροχο, αφράτο ψωμάκι που χωρίζεται σε φέτες (pull appart bread) με λαχταριστή γεύση πίτσα! Ιδανικό για να συνοδέψει μια παγωμένη μπύρα, για έναν μπουφέ αλλά και για ένα πικ-νικ. Στα ψωμιά που φτιάχνω σπανίως χρησιμοποιώ μαγιά μπύρας, έτσι και εδώ το ψωμάκι μου το έφτιαξα με φυσικό προζύμι...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com