153
Υλικά
- αλεύρι 400 γρ
- μαγιά ξερή 1 κγ
- σουλτανίνα 80 γρ
- καρύδια 80 γρ
- κανέλα 1 κγ
- αλάτι 1.5 κγ
- πιπέρι 0.5 κγ
- νερό 380 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 2 κσ
- λιναρόσπορος 1 κσ
Ψωμί χωρίς ζύμωμα: το ξέρουμε, το έχουμε φτιάξει και μάς αρέσει. Όμως το συγκεκριμένο είναι ιδιαιτέρως γευστικό που έχει να κάνει όχι μόνο με τα συστατικά που περιέχει αλλά με το χρόνο που προετοιμάζεται. Ο χρόνος ωριμάζει το προζύμι και το αποτέλεσμά του είναι εξαιρετικό.Ακολουθούμε το πρόγραμμα κι αφιερώνουμε ένα πρωινό Σ/Κ να το ολοκληρώσουμε -με το δεύτερο ανέβασμά & το ψήσιμό του- ώστε να το απολαύσουμε με παρέα και συνδυασμένο σε brunch, με αλμυρές και γλυκές γεύσεις επάνω σ΄ ένα πλατώ τυριών, αλλαντικών, βουτύρου, μαρμελάδας και μελιού ή με ό,τι άλλο μας αρέσει.
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es