by admin

Ψωμάκια Μπριός

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η ζύμη Brioche τείνει να είναι βαριά, καθώς είναι μια εμπλουτισμένη ζύμη. Έτσι έχουμε μια εμπλουτισμένη ζύμη με υπέροχη γεύση, κι όχι μια βαριά ζύμη, με την οποία γίνονται συνήθως τα brioche. ☛ Κομμένα στη μέση κι αλειμμένα με βούτυρο και μαρμελάδα για ένα ευχάριστο, χορταστικό πρωινό. Αποφασίζετε, επιλέγετε και φτιάχνετε τα πιο νόστιμα αφράτα ψωμάκια μπριός για απίθανους συνδυασμούς. εργασία: 1h:00′ χρόνος: 4h:00′ μεσαίο: 530g αλεύρι για όλες τις χρήσεις. 45g βούτυρο μαλακό, κομμένο σε κυβάκια. 250g νερό χλιαρό 32-35℃. γάλα φρέσκο. ζάχαρη. 1 αυγό+2 κρόκους για άλειμμα. μαχλέπι, μαστίχα, κάρδαμο. Sifaki… at 12/25/2020 08:15:00 π. Παλαιότερη Ανάρτηση
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es
Κατηγορία: Ψωμιά
Περισσότερες συνταγές: ψωμάκι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.kitchenstori.es