24
Υλικά
- αλεύρι ολικής άλεσης 700 γρ
- μαγιά ξερή 10 γρ
- ζάχαρη 30 γρ
- ελαιόλαδο 20 γρ
- βρώμη 10 γρ
- αλάτι 0.5 κγ
Υλικά: 700 γρ αλεύρι ολικής άλεσης μαγιά ξηρή ζάχαρη 450 γρ νερό, χλιαρό ελαιόλαδο Λίγη βρόμη για πασπάλισμα Εκτέλεση: Σε ένα μπολ βάζουμε το χλιαρό νερό, τη μαγιά, και τη ζάχαρη Ανακατεύουμε και αφήνουμε 10 λεπτά να ενεργοποιηθεί η μαγιά Προσθέτουμε στον κάδο του μίξερ το αλεύρι, τη βρόμη και το αλάτι Ανακατεύουμε, προσθέτουμε το μείγμα με τη μαγιά και το ελαιόλαδο Ανακατεύουμε με τον γάντζο έως να δέσει η ζύμη μας
Διάβασε τη συνταγή στο www.eukolesuntages.gr