ΚΡΥΟ ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

by admin

ΚΡΥΟ ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

No ratings yet

 (0)

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Σήμερα μεταφερόμαστε και πάλι στην Ιταλία, και συγκεκριμένα στο Μπέργκαμο, καλεσμένοι στην κουζίνα της Luisa και στο blog της Stegnat de Polenta για να δοκιμάσουμε ενα δροσερό και πεντανόστιμο ρολό κοτόπουλο, οτι πρέπει για να το απολαύσουμε μέσα στην αφόρητη ζέστη του φετινού καλοκαιριού!
Την galantina (γκαλαντίνα) την συναντάμε κυρίως στην κεντρική Ιταλία, στην περιοχή Marche (Ancona), στην Μπολώνια (Emilia Romagna), αλλα και στην Lombardia. Αποτελεί αναγνωρισμένη παραδοσιακή συνταγή της τοπικής γαστρονομίας. Παραδοσιακά σερβίρεται στο Χριστουγεννιάτικο ή το Πασχαλινό τραπέζι, αλλα και σε όλα τα επίσημα τραπέζια (γάμους, βαφτίσεις, επετείους). Βεβαια, ανεξάρτητα απο τραπέζια και μπουφέδες, πάρα πολλοί την ετοιμάζουν κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, καθώς είναι ενα πιάτο που σερβίρεται αυστηρά κρύο...

Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com

Κατηγορία: Πουλερικά
Περισσότερες συνταγές: ρολό κοτόπουλο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Search

Generic filters

Σχετικές συνταγές

Search

Generic filters

Άλλες συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com