by admin

Ραβανί με ινδική καρύδα και σοκολάτα Παρλιάρου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

6 κρόκοι αυγών
6 ασπράδια αυγών
140 γρ. ζάχαρη
140 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
70 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
80 γρ. ινδική καρύδα
100 γρ. κουβερτούρα με περίπου 55% κακάο, λιωμένη σε μπεν μαρί

Σιρόπι

300 γρ. ζάχαρη
300 γρ. νερό
1 λεμόνι κομμένο στα 2

Καραμελωμένη καρύδα

100 γρ. ινδική καρύδα
40 γρ. νερό
40 γρ. ζάχαρη

Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr
Κατηγορία: Γλυκά σιροπιαστά
Περισσότερες συνταγές: ραβανί
Συνταγή από Παρλιάρος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.steliosparliaros.gr