115
Υλικά
- αυγά 6 τμχ
- ζάχαρη 480 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 140 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 70 γρ
- ινδοκάρυδο 80 γρ
- κουβερτούρα 100 γρ
- λεμόνι 1 τμχ
Υλικά
6 κρόκοι αυγών
6 ασπράδια αυγών
140 γρ. ζάχαρη
140 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
70 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
80 γρ. ινδική καρύδα
100 γρ. κουβερτούρα με περίπου 55% κακάο, λιωμένη σε μπεν μαρί
Σιρόπι
300 γρ. ζάχαρη
300 γρ. νερό
1 λεμόνι κομμένο στα 2
Καραμελωμένη καρύδα
100 γρ. ινδική καρύδα
40 γρ. νερό
40 γρ. ζάχαρη
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr