by admin

Ραβανί με Πετιμέζι από την Αταλάντη – Old Fashioned Cake with Molasses

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Είναι αρκετά ιδιαίτερη, διότι ο τρόπος παρασκευής του κέικ, όπως θα δείτε πιο κάτω, διαφέρει από αυτόν των σύγχρονων νηστίσιμων κέικ...αυτή την αφράτη και νοστιμότατη πετιμεζόπιτα η θεία μου έβαζε πάντα μόνο μαγειρική σόδα και καθόλου ζάχαρη, ξύσμα πορτοκαλιού ή σταφίδες. Το καλοδεμένο πετιμέζι ήταν η μόνη γλυκαντική ουσία και το άρωμα της κανέλας κυριαρχούσε, χωρίς να ενισχύεται από αυτό του γαρίφαλου...
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com
Κατηγορία: Γλυκά σιροπιαστά
Περισσότερες συνταγές: πετιμεζόπιτα, ραβανί

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το helengrblog.blogspot.com