147
Υλικά
- σιμιγδάλι ψιλό 200 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ
- ινδοκάρυδο 200 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 300 γρ
- ηλιέλαιο 1 φλ
- ζάχαρη 1 φλ
- βανίλια 2 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- ζάχαρη 3 φλ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- κανέλα 1 κγ
Ραβανί νηστήσιμο με ινδοκάρυδο Υλικά Ραβανί 200 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ. ινδοκάρυδο 300 γρ. χυμό πορτοκάλι 1 φλ. ηλιέλαιο 1 φλ. ζάχαρη 2 βανίλιες 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ Σιρόπι 3 φλ. νερό 3 φλ. ζάχαρη 1 ξυλάκι κανέλας ή 1 κ. γλ. σκόνη κανέλας
Διάβασε τη συνταγή στο kouzinomageiremata.blogspot.com