Υλικά
- φύλλο κρούστας 0.5 κιλ
- κασέρι 0.5 κιλ
- βούτυρο -
- λάδι -
- ασπράδι 1 τμχ
- κεφαλοτύρι 1 τμχ
Υλικά συνταγής ½ κιλό έτοιμο φύλλο για μπακλαβά ½ κιλό κασέρι κομμένο σε ραβδάκια Λίγο βούτυρο για το άλλειμα των φύλλων Λάδι για το τηγάνισμα 1 ασπράδι αυγού (προαιρετικά) και κεφαλοτύρι Σχετικά με τη συνταγή Δυσκολία: Εύκολη Σκεύος: Τηγάνι Χρόνος ετοιμασίας: Λιγότερο από 30 λεπτά Ποσότητα για: 6-8...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr