98
Υλικά
- ραβιόλια 500 γρ
- μπέϊκον 10 φέτ
- ασπρομανίταρα 250 γρ
- γαλοπούλα καπνιστή 150 γρ
- κίτρινο τυρί 200 γρ
- σάλτσα ντομάτας 1 βάζο/α
- μοτσαρέλα 270 γρ
Πόσα διαφορετικά πιάτα μπορούν να δώσουν τα αγαπημένα μας ζυμαρικά??Φαντασία να χουμε, και μπορούμε να απολαύσουμε ένα σωρό διαφορετικές γεύσεις, η μια πιο νόστιμη από την άλλη.Αυτήν την φορά συνδύασα ραβιόλια γεμιστά με τυρί, με μπέικον, φρέσκα μανιτάρια, σάλτσα βασιλικού και καπνιστή γαλοπούλα.Και πάνω απ’ όλα μια πλούσια στρώση μοτσαρέλας, που έλιωσε και κάλυψε νόστιμα όλα τα υλικά!Πιάτο «πλούσιο», χορταστικό και απίστευτα γευστικό!Πάμε να μαγειρέψουμε!
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com