Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300 γρ
- αυγά 3 τμχ
- μυζήθρα 250 γρ
- στραγγιστό γιαούρτι 2 κσ
- θυμάρι 2 κσ
- φασκόμηλο 2 κσ
- λεμόνι 1 τμχ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- θυμάρι 1 φλ
- δεντρολίβανο 1 φλ
- φασκόμηλο 1 φλ
- δυόσμος 1 φλ
- βασιλικός 1 φλ
- βούτυρο 50 γρ
- παρμεζάνα 3 κσ
Υλικά συνταγής
για τα ραβιόλια
300γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 αυγά
2 κ.σ. νερό
για τη γέμιση
250γρ. μυζήθρα ανάλατη
1-2 κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι
2 κ.σ. ψιλοκομμένο θυμάρι και φασκόμηλο (ή μυρωδικά της αρεσκείας μας)
ξύσμα από 1 λεμόνι
μια πρέζα αλάτι
για τη σάλτσα
1 φλιτζ. φρέσκα μυρωδικά κομμένα με τα χέρια (θυμάρι, δενδρολίβανο, φασκόμηλο, δυόσμος, βασιλικός)
50γρ. βούτυρο και άλλη 1 κ.σ. για το τέλος
3 κ.σ. παρμεζάνα
πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr