by admin

Ραβιόλια με μυζήθρα και μυρωδικά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά συνταγής

για τα ραβιόλια

300γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

3 αυγά

2 κ.σ. νερό

για τη γέμιση

250γρ. μυζήθρα ανάλατη

1-2 κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι

2 κ.σ. ψιλοκομμένο θυμάρι και φασκόμηλο (ή μυρωδικά της αρεσκείας μας)

ξύσμα από 1 λεμόνι

μια πρέζα αλάτι

για τη σάλτσα

1 φλιτζ. φρέσκα μυρωδικά κομμένα με τα χέρια (θυμάρι, δενδρολίβανο, φασκόμηλο, δυόσμος, βασιλικός)

50γρ. βούτυρο και άλλη 1 κ.σ. για το τέλος

3 κ.σ. παρμεζάνα

πιπέρι

Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: ραβιόλια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.cooklos.gr