95
Υλικά
- ντομάτα 4 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- πιπεριές κίτρινες 1 τμχ
- κολοκύθια 2 τμχ
- μελιτζάνες 1 τμχ
- κρέμα βαλσαμικού 3 κσ
- ρεγκάτο 150 γρ
- θυμάρι 3 κλων
- βασιλικός 2 κλων
- σκόρδο 1 σκελ
- ντοματοπελτές 1 κγ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- ζάχαρη 0.5 κγ
- μαϊντανός 1 κσ
- βούτυρο 2 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
4 ΝΤΟΜΑΤΕΣ 1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ 1 ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ 1 ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ 2 ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ 1 ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ 3 Κ.Σ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΚΟ KALAMATA PAPADIMITRIOU 150 ΓΡ. ΤΥΡΙ ΑRLA ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ REGATO ΤΡΙΜΜΕΝΟ 3 ΚΛΩΝ. ΦΡΕΣΚΟ ΘΥΜΑΡΙ 2 ΚΛΩΝ. ΦΡΕΣΚΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ 1 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ 1 Κ.Γ. ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 1 ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗΣ ½ Κ.Γ. ΖΑΧΑΡΗ 1 Κ.Σ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 2 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK SOFT 2 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΛΑΤΙ -ΠΙΠΕΡΙ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr