65
Υλικά
- μελιτζάνες φλάσκες 1 τμχ
- κολοκύθια 2 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- ντομάτα 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- τοματοπελτές 3 κσ
- αλάτι 1 κγ
- πιπέρι 1 κγ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- βούτυρο 25 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κσ
- κύβος λαχανικών 1 τμχ
- κρέμα γάλακτος 1 ποτ κρασ
Για να δώσουμε στο τουρλού μια γαλλική νότα κομψότητας ή να συνειδητοποιήσουμε ότι σε όλην την Μεσόγειο συνηθίζουμε να τρώμε φαγητά παρόμοια με τα υλικά που απλόχερα μας χαρίζει η ίδια φύση. Η σάλτσα του λευκού κρασιού είναι αυτό που κάνει την διαφορά και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο όμορφα δένει με τα λαχανικά.
Διάβασε τη συνταγή στο naleipeitovisino.blogspot.com