72
Υλικά
- ρεβίθια 500 γρ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- ελαιόλαδο 100 ml
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- δεντρολίβανο 3 κλων
- αλάτι 1 κσ
- αλεύρι 1 φλ
Ένα λιτό, ελληνικό πιάτο με μελωμένα ρεβίθια, αργομαγειρεμένα σε κλειστό πήλινο σκεύος, διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά της έξοχης γεύσης. Η ρεβιθάδα Σίφνου είναι η γκουρμέ κυρία των οσπρίων της νησιωτικής κουζίνας. Και είναι ιδανική για περιόδους που προηγούνται ή έπονται γιορταστικής κρεπάλης.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com