126
Υλικά
- ρεβίθια 400 γρ
- πιπεριές πράσινες 2 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 2 τμχ
- πιπεριές κίτρινες 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ντομάτα 300 γρ
- δεντρολίβανο 1 κλων
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- ελαιόλαδο 0.67 κούπα/ες
- ζάχαρη 0.5 κγ
Μέρες Σαρακοστής και τα μαγειρέματα στο σπίτι γίνονται πιο υγιεινά, πιο θρεπτικά και πιο δημιουργικά. Τι εννοώ λέγοντας πιο δημιουργικά; Ε, όσο να πεις όταν το κρέας λείπει από την διατροφή, σκέφτεσαι πως να κάνεις μερικά "βαρετά" και άνοστα υλικά πιο ενδιαφέροντα. Έτσι, λοιπόν, αποφάσισα να πειραματιστώ με τα ρεβίθια. Είχα ακούσει για μια συνταγή για ρεβίθια στον φούρνο με χρωματιστές πιπεριές, οπότε και είπα ευκαιρία είναι.
Μούλιασα τα ρεβίθια από χθες το βράδυ σε μπόλικο νερό και καταπιάστηκα σήμερα να τα ετοιμάσω. Ένα έχω να σου πω! Η συνταγή μπορεί να σου ακούγεται μπελαλίδικη
Μούλιασα τα ρεβίθια από χθες το βράδυ σε μπόλικο νερό και καταπιάστηκα σήμερα να τα ετοιμάσω. Ένα έχω να σου πω! Η συνταγή μπορεί να σου ακούγεται μπελαλίδικη
Διάβασε τη συνταγή στο www.ediva.gr