48
Υλικά
- ρεβίθια 250 γρ
- αυγά 1 τμχ
- μαϊντανός 8 κλων
- άνηθος 6 κλων
- δυόσμος 2 κσ
- βασιλικός 1 κσ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- μπέκιν πάουντερ 1 κφτ κγ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 0.5 ποτ
Υλικά
250 γραμ ρεβίθια
1 αυγό
8 κλωνιά ψιλοκομμένο μαϊντανό
6 κλωνιά άνηθο ψιλοκομμένο
2 κουτ σούπας δυόσμο ξερό -αν υπάρχει φρέσκος ακόμα καλύτερα
1 κουτ.σούπας ξερό βασιλικό
αλάτι - πιπέρι
2 κρεμμύδια τριμμένα στο χοντρό μέρος του τρίφτη-μεγαλούτσικα
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοτριμμένες
1 κοφτό κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
1/2 ποτήρι του νερού νερό
αλεύρι για όλες τις χρήσεις όσο πάρει να στέκεται το μείγμα στο κουτάλι μας
250 γραμ ρεβίθια
1 αυγό
8 κλωνιά ψιλοκομμένο μαϊντανό
6 κλωνιά άνηθο ψιλοκομμένο
2 κουτ σούπας δυόσμο ξερό -αν υπάρχει φρέσκος ακόμα καλύτερα
1 κουτ.σούπας ξερό βασιλικό
αλάτι - πιπέρι
2 κρεμμύδια τριμμένα στο χοντρό μέρος του τρίφτη-μεγαλούτσικα
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοτριμμένες
1 κοφτό κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
1/2 ποτήρι του νερού νερό
αλεύρι για όλες τις χρήσεις όσο πάρει να στέκεται το μείγμα στο κουτάλι μας
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com