108
Υλικά
- ρεβίθια 2 φλ
- πλιγούρι 1 φλ
- ντοματίνια 30 τμχ
- αγγούρι 1 τμχ
- πέστο 4 κσ
- βασιλικός 120 γρ
- κουκουνάρι 2 κσ
- καρύδια 2 κσ
- σκόρδο 2 σκελ
- ελαιόλαδο 5 κσ
Το καλοκαίρι μου είναι δύσκολο να φάω τα όσπρια σαν σούπα. Οπότε ή τα βράζω κ τα προσθέτω σε σαλάτες ή τα κάνω κεφτεδάκια, μπιφτέκια ή χούμους. Σήμερα σας προτείνω μια συνταγή που αποτελεί ένα υπέροχο καλοκαιρινό πλήρες γεύμα γεμάτο θρεπτικά συστατικά. Μπορείτε να το απολαύσετε κ σαν σαλάτα. Το πέστο χαρίζει τη μοναδική γεύση του στο πιάτο κ το απογειώνει! Τα ντοματίνια κ το αγγούρι δίνουν δροσιά, ενώ ο συνδυασμός ρεβυθιών με πλιγούρι μας δίνει ισοδύναμη πρωτεΐνη με το κρέας.
Διάβασε τη συνταγή στο theveggiesisters.gr