by admin

Ρεβύθια με πράσο και άνηθο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Εναλλακτική πρόταση μαγειρέματος για τα γνωστά μας ρεβύθια, χωρίς σόδα και χωρίς αλεύρι για να δέσουν. Η “μαγκιά” είναι ότι το πράσο μαλακώνει τόσο με το ψήσιμο, που στο τέλος χυλώνει από μόνο του το φαγητό. Τη γλύκα του εξισορροπεί η οξύτητα του λεμονιού, ενώ η προσθήκη του άνηθου είναι η ευχάριστη έκπληξη και το απαραίτητο αρωματικό που απογειώνει το φαγητό.
Διάβασε τη συνταγή στο www.gourmelia.gr
Κατηγορία: Όσπρια
Περισσότερες συνταγές: ρεβιθόσουπα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gourmelia.gr