32
Υλικά
- ρεβίθια 300 γρ
- πατάτες 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- διατροφική μαγιά 1 κσ
- ντομάτα 2 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- κάππαρη 1 κγ
- σκόρδο 1 σκελ
Την διαφορά την κάνει στην υφή η βρασμενη πατάτα και στη γεύση η συνοδεία αρωματικής φρέσκιας ντομάτας
(για 20 περίπου κεφτέδες) 300 γρ ρεβυθια μουλιασμενα αποβραδις σε νερό 1 μεγαλούτσικη πατάτα βρασμένη 1 κρεμμύδι τριμμένο 2 φρ κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα Λίγη σκόνη σκόρδου Αρωματικά χόρτα ψιλοκομμενα(μαϊντανός, δυόσμος, άνηθος) 1 κ σούπας διατροφική μαγιά (προαιρετικά) Αλατοπίπερο, καπνιστή παπρικα
(για 20 περίπου κεφτέδες) 300 γρ ρεβυθια μουλιασμενα αποβραδις σε νερό 1 μεγαλούτσικη πατάτα βρασμένη 1 κρεμμύδι τριμμένο 2 φρ κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα Λίγη σκόνη σκόρδου Αρωματικά χόρτα ψιλοκομμενα(μαϊντανός, δυόσμος, άνηθος) 1 κ σούπας διατροφική μαγιά (προαιρετικά) Αλατοπίπερο, καπνιστή παπρικα
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com