78
Υλικά
- λάδι 3 κσ
- ξύδι 2 κσ
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- σκόρδο 1 σκελ
- αγγούρι 2 τμχ
- ρεβίθια 0.5 κιλ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- άνηθος 2 κσ
- τυρί φέτα 0.5 φλ
- πίτες για σουβλάκια 1 φλ
Υλικά:
Για το dressing:
3 κ.σ. λάδι
2 κ.σ. ξύδι
2 κ.σ. χυμό απο λεμόνι
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
αλάτι και πιπέρι
Για τη σαλάτα:
2 αγγούρια, καθαρισμένα και κομμένα σε τέταρτα
1/2 κιλό ρεβύθια ή μια μεγάλη κονσέρβα έτοιμα
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
2 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
1/2 φλ.τσ. φέτα, θρυμματισμένη
1 φλ.τσ. πίτα για σουβλάκι κομμένη σε μικρά κομμάτια.
Διάβασε τη συνταγή στο www.saltandsugar.gr