43
Πιάτο με βενετσιάνικες επιρροές, όπως πολλά πιάτα των Ιονίων Νήσων μας άλλωστε, η ριγανάδα αποτελείται από ψωμί φρυγανισμένο ή ξερό, τριμμένη ή κομματιασμένη ώριμη ντομάτα, ελαιόλαδο, λίγο ξίδι και φυσικά μπόλικη ρίγανη. Η επιλογή είναι δική σας. Ριγανάδα Κεφαλονίτικη
Παραδοσιακά, η ριγανάδα γίνεται με ξερό ψωμί το οποίο έχει βουτηχτεί ελαφρά σε νερό για να μαλακώσει λιγάκι. Αν το δικό σας είναι πολύ ξερό, κάντε το κι εσείς.
Παραδοσιακά, η ριγανάδα γίνεται με ξερό ψωμί το οποίο έχει βουτηχτεί ελαφρά σε νερό για να μαλακώσει λιγάκι. Αν το δικό σας είναι πολύ ξερό, κάντε το κι εσείς.
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com