79
Υλικά
- ριγκατόνι 500 γρ
- πιπεριές χρωματιστές 700 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- βούτυρο 4 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- παρμεζάνα 2.5 φλ
- κρέμα γάλακτος 200 ml
Ζυμαρικά με άποψη για κάθε σεζόν. Γενναία ριγκατόνι σκεπάζονται με λαμπερή, κρεμώδη σάλτσα από πολύχρωμες πιπεριές και γλυκό άρωμα. Μοναδικός χαρακτήρας, γεύση και χρώμα στον συνδυασμό που εκπλήσσει. The post ριγκατόνι με κρέμα από πιπεριές: πορτοκαλί πανδαισία appeared first on Pandespani.com.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com