73
Υλικά
- ριγκατόνι 500 γρ
- κουνουπίδι 600 γρ
- γάλα σόγιας 1 φλ
- διατροφική μαγιά 3 κγ
- σκόρδο 1 κγ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- ρίγανη 1 κγ
Φέτος το κουνουπίδι είχε την τιμητική του! Πέρα από τις κλασικές παρασκευές, το έκανα ρύζι σε αυτή τη σαλάτα κ το έκανα κ σάλτσα για ζυμαρικά! Κρεμώδης, λευκή σάλτσα για ριγκατόνι! Ιδού λοιπόν ένας εναλλακτικός τρόπος να φάτε το κουνουπίδι.
Διάβασε τη συνταγή στο theveggiesisters.gr