101
Υλικά
- ριγκατόνι 500 γρ
- στήθος κοτόπουλου 1 τμχ
- σπανάκι 400 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- λευκό κρασί 0.5 ποτ κρασ
- ελαιόλαδο 1 φλ
- μαργαρίνη 2 κσ
- αυγά 2 τμχ
- άνηθος 0.5 ματσ.
- πάπρικα γλυκιά 0.5 κγ
- κεφαλογραβιέρα 200 γρ
- γκούντα 150 γρ
- φρυγανιά 2 κσ
- γάλα 2 φλ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 6 κσ
- μαργαρίνη 2 κσ
- αυγά 1 τμχ
Οδηγίες Καθαρίζουμε, πλένουμε το σπανάκι, το χοντροκόβουμε και το βάζουμε να στραγγίξει. Κόβουμε το στήθος κοτόπουλου σε μικρά κομμάτια, το πλένουμε...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr