80
Υλικά
- ρύζι για ριζότο 200 γρ
- ρύζι αρμπόριο 200 γρ
- ελαιόλαδο 75 γρ
- κρεμμύδια 130 γρ
- παρμεζάνα 50 γρ
- αλάτι 2 κγ
- παντζάρια 1300 γρ
- χυμός λεμονιού 30 γρ
- κρεμμύδια 3 τμχ
- αλάτι 2 κγ
Βαθύ κόκκινο και συνάμα σμαραγδένια το δικό μου. “Vegetarian” και “παντός καιρού” θα γράφει στης δικής μου!!! ) Η μέθοδος παρασκευής του risotto, η ίδια. Τί κι αν μοιάζει μπελαλίδικη, τί κι αν φαντάζει ότι πρέπει να έχεις master μαγειρικής και Ιώβεια υπομονή, είναι τόσο απλή και αποτελεσματική που δεν έχετε καμία δικαιολογία για οτιδήποτε λιγότερο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr