121
Υλικά
- ρύζι αρμπόριο 300 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- συκωτάκια κοτόπουλου 250 γρ
- φασκόμηλο 6 φύλλα
- δεντρολίβανο 2 κλων
- ρίγανη 1 κλων
- καρότο 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σέλινο 1 κλων
- ζωμός κοτόπουλο 1 λτ
- τυρί 4 κσ
- κόκκινο κρασί 100 ml
- φρέσκο βούτυρο 50 γρ
- φρέσκο βούτυρο 30 γρ
Ένα risotto με κρεμώδη υφή και λεπτή γεύση. Από εκείνες τις λιχουδιές που έχουν την τύχη να απολαμβάνουν τα πιο φτωχικά τραπέζια. Θα αφήσουμε σήμερα στην άκρη τα πιο εκλεκτά κομμάτια του κοτόπουλου και θα φτιάξουμε μία συνταγή με τα εντόσθιά του. Συκώτια και καρδιές κοτόπουλου, και το ρύζι απογειώνεται.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr