77
Υλικά
- κάστανα 300 γρ
- κουκουνάρι 50 γρ
- προσούτο 5 φέτ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- ελαιόλαδο 6 κσ
- ρύζι για ριζότο 300 γρ
- ζωμός λαχανικών 1.5 λτ
- ζωμός κοτόπουλο 1.5 λτ
- μαργαρίνη 2 κσ
- βούτυρο 2 κσ
Υλικά για 4-5 άτομα: 300 γρ. κάστανα (βάρος με τη φλούδα) βρασμένα για 15′ 50 γρ. κουκουνάρι περασμένο από τηγάνι για 3-4′. 5 φέτες προσούτο περασμένο από το φούρνο για 3΄ στους 200 βαθμούς για να τραγανίσει λίγο 1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο 1/2 φλιτζάνι λευκό ξηρό κρασί 6 κ.σ. ελαιόλαδο 300 γρ. ρύζι για ριζότο 1,5 λίτρο ζεστός ζωμός λαχανικών ή κοτόπουλου ή νερό 2 κ.σ. βούτυρο ή μαργαρίνη αλάτι, πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr