51
Υλικά
- μανιτάρια 500 γρ
- ρύζι αρμπόριο 500 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- λευκό κρασί 1 ποτ
- κουρκουμάς 1 κγ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- βούτυρο 2 κσ
- παρμεζάνα 1 φλ
- κύβος λαχανικών 1 τμχ
ΥΛΙΚΑ 500 γρ μανιταρια λευκά 500 γρ ρυζι αρμποριο ή Καρολίνα 2 σκελιδες σκόρδο ψιλοκομενες 1 μικρο ξερο κρεμμυδι ψιλοκομενο 1φρεσκο κρεμμυδακι ψιλοκομενο 1 μικρό καρότο κομμένο σε μικρό καρέ 1 ποτηρι λευκο κρασι 1κ κουρκουμα 2 φύλλα δάφνης Λίγο φρέσκο θυμάρι Αλάτι-φρεσκοτριμενο πιπέρι ½ φλυτζανι ελαιόλαδο 2κ βουτηρο 1 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη ή άλλα ίδιο τυρί 1 κυβο λαχανικων δυαλυμενο σε μισό λίτρο ζεστο νερο
Διάβασε τη συνταγή στο mamascook.blogspot.com