by admin

Ριζότο με αβγά και σάλτσα κάρυ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Είναι μια τυπική ινδική συνταγή, πλούσια σε γεύση και αρώματα λόγω των μπαχαρικών της. Συνοδεύει ρύζι (εγώ στην συγκεκριμένη περίπτωση προτιμώ το απλό μακρύκοκκο και όχι το αρωματικό για να μην μπερδεύεται το άρωμα των μπαχαρικών με αυτό του ρυζιού... εάν όμως εσείς θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κι ένα ρύζι μπασμπάτι) και γαρνίρεται με μαϊντανό, φρέσκο κορίανδρο ή μέντα ψιλοκομμένα. Προσωπικά, προτίμησα τον μαϊντανό γιατί έχω στον κήπο αλλά και σε μια ζαρντινιέρα ακριβώς έξω από την πόρτα της κουζίνας μου. ...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com
Κατηγορία: Ρύζι
Περισσότερες συνταγές: αυγά, ριζότο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το tantekiki.blogspot.com