63
Υλικά
- αγκινάρες 5 τμχ
- ρύζι αρμπόριο 1 φλ
- ελαιόλαδο 50 ml
- μαργαρίνη με βούτυρο 25 ml
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- μάραθος 0.33 ματσ.
- λευκό κρασί 1 φλ
- ανθότυρο 100 γρ
- κύβος κότας 1 τμχ
- ξύσμα λεμονιού -
- πιπέρι -
4-5 κατεψυγμένες αγκινάρες Ifantis 1 φλυτζ. ρύζι αρμπόριο 50 ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό 25 ml μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 2 κρεμμύδια φρέσκα 1/3 ματσ. μάραθο 1 φλ. λευκό κρασί 100 γρ. νωπό κρητικό ανθότυρο 1 κύβο κότας Knorr Ξύσμα λεμόνι Πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr