Υλικά
- αγκινάρες 150 γρ
- ρύζι καρολίνα 100 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- κεφαλοτύρι 100 γρ
- βούτυρο 1 κσ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- άνηθος -
- μαϊντανός -
- ξύσμα λεμονιού -
- αλάτι -
- πιπέρι -
150 γρ. κατεψυγμένες αγκινάρες Ifantis 100 γρ. ρύζι καρολίνα 1 ξερό & 1 φρέσκο κρεμμύδι 1 σκελ. σκόρδο 400 ml νερό 100 γρ. Arla Αυθεντικό Δανέζικο Κεφαλοτύρι 1 κ.σ. βούτυρο Arla 3 κ.σ. ελαιόλαδο Άνηθο & μαϊντανό Ξύσμα λεμονιού Αλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr