266
Υλικά
- ρύζι 300 γρ
- καβουρόψιχα 200 γρ
- ζωμός ψαριού 1 λτ
- ντομάτα 3 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- μαϊντανός 1 κλων
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- βούτυρο 2 κσ
Το ριζότο με καβουρόψιχα είναι ένα πιάτο γευστικό και ελαφρύ. Επιπλέον, είναι εύκολο και γρήγορο στην προετοιμασία, ένα πιάτο που μπορείτε να σερβίρετε και σε ειδικές περιπτώσεις, σίγουροι ότι θα εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας.
Διάβασε τη συνταγή στο sintagesninas.altervista.org